Verzendkosten

De verzendkosten staan vermeld bij ieder product in onze webwinkel. Staan de verzendkosten niet vermeld? Neem dan contact op met Tuinvariatie.

Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen
Verzendkosten zijn van toepassing voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen. Voor de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen bespreken wij graag de mogelijkheden voor verzending met u. Neem daarvoor contact op via 0527-619077.

Bij het bestellen van meerdere producten met afwijkende verzendkosten zijn de hoogste verzendkosten van toepassing. Mocht u vragen hebben of zijn er nog onduidelijkheden neem dan gerust contact op met Tuinvariatie.

Buiten Nederland
Neem voor een bestelling vanuit het buitenland contact op met Tuinvariatie voor de verzendkosten. Voor het verzenden buiten Nederland gelden afwijkende tarieven.

Wijze van verzending

Via Packs
Kleine producten tot 30 kg en 100 cm verzenden wij via Packs. Deze artikelen pakken wij met zorg in om ze bij u te laten bezorgen.

Eigen bezorgservice
De grotere producten bezorgen wij zelf met ons eigen voertuigen (een bedrijfsbus met aanhanger, en een klein rijbewijs vrachtauto met kraan). Hierdoor zijn wij erg flexibel en kunnen op bijna elke gewenste plek (nauwe straten, campings) komen. Uw bestelling wordt naast de auto gelost en zo ver als de auto bij uw huis komen kan. Zorg daarom voor een goed te bereiken plaats. Mocht dat niet lukken? Neem dan contact met ons op.

Door derden
Grote zware pakketten, zoals blokhutten en grote priëlen worden door een derde vervoerder bezorgd.

Voor producten die door Packs of andere transporteurs worden bezorgd, kunnen wij vaak geen indicatie geven van de bezorgdatum.

Levertijd

Wij bezorgen in Nederland en een deel van België. Om dit efficiënt te doen en zo de kosten voor u en ons laag te houden, hebben wij enkele werkdagen nodig om uw bestelling in te plannen en te bezorgen. Daarom hebben wij bij onze producten 1 tot 10 werkdagen staan. In de meeste gevallen is het binnen een week bij u bezorgd. Wij hebben geen vaste route dagen per gebied in Nederland of België. Dat is een bewuste keuze om flexibel te zijn en efficiënt te kunnen bezorgen.

Producten waar veel vraag naar is, hebben wij op voorraad, andere producten bestellen wij eerst bij onze leveranciers. Bij een bepaalde leverancier komen wij dagelijks voor het afhalen van bestelde producten. Van andere leveranciers wordt het 1 keer in de week bij ons geleverd of gaan wij het zelf afhalen.

Contact over aflevering
Bij de producten die wij zelf bezorgen, nemen we minimaal een dag van te voren telefonisch contact op om de levering te melden. (Daarom vragen wij uw 06 nummer of een ander telefoonnummer waar u goed bereikbaar bent.)

Het verschilt per product en adres waar wij het bestelde product neerleggen of zetten. Diverse producten lossen wij handmatig. Met goed overleg en met een beetje hulp van u als het mogelijk is, lopen wij wat verder dan de voordeur. Gebundelde producten (priëlen, speeltoestellen) proberen wij zo dicht mogelijk bij de gewenste plek te lossen.

Neem voor vragen over de bezorging of levertijden of voor specifieke wensen, zoals dagen of tijden even telefonisch contact met ons (0527-619077). Dan kunnen we meteen met u overleggen en antwoord geven op uw vraag.

Afhalen bij Tuinvariatie

U kunt uw bestelling altijd afhalen bij Tuinvariatie aan de Bouwerskamp 12 te Emmeloord.

U kunt het beste vooraf contact met ons opnemen, aangezien wij regelmatig onze bezorgroutes rijden door Nederland.